Εμπρηστικές βόμβες, μολότοφ, κοντάρια, βεγγαλικά και ναυτικά καπνογόνα βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έπειτα από έρευνα που έκαναν σε σύνδεσμο φιλάθλων, ενώ προχώρησαν και σε δύο συλλήψεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια ελέγχου σε σύνδεσμο φιλάθλων που στεγάζεται σε κτήριο στο κέντρο της πόλης, βρήκαν στη στέγη οκτώ αυτοσχέδιες εμπρηστικές βόμβες μολότοφ και 23 ξύλινα κοντάρια, ενώ σε άλλα σημεία του κτηρίου εντόπισαν μεταξύ άλλων πέντε βεγγαλικά, επτά ναυτικά καπνογόνα, έξι κράνη, έναν πλαστικό θώρακα, δύο αλυσίδες, ένα μαχαίρι, ένα ξυράφι κ.ά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, συμμετέχουν με διάφορες ιδιότητες στον σύνδεσμο και κατείχαν τα κλειδιά του κτηρίου, ενώ επιπλέον αναζητείται για να συλληφθεί ο υπεύθυνος του συνδέσμου φιλάθλων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ, με βάση πληροφορίες, οι έρευνες της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε άλλους συνδέσμους που λειτουργούν στην Πάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης