Video: Νίκος Χριστοφάκης 

Χιλιάδες αναβάτες μοτοσυκλέτας σε περισσότερες από 100 χώρες και 600 πόλεις του πλανήτη έδωσαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο ένα δυνατό μήνυμα ενάντια στον καρκίνο του προστάτη και την ανδρική κατάθλιψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα ξεχωριστό event για τους φίλους της δίκυκλης μηχανής και κυρίως σε αυτούς που αρέσει να οδηγούν της περίφημες κλασσικές (vintage) μηχανές πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Η πορεία ξεκίνησε από την Πλατεία Φλοίσβου μέχρι το Λαιμό στη Βουλιαγμένη, με επιστροφή πάλι στην Πλατεία Φλοίσβου και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο της πινακοθήκης και μπροστά στη θάλασσα.

Στόχος τους είναι να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη, αλλά και να μαζευτούν χρήματα μέσα από δωρεές που θα πάνε στην έρευνα για τη θεραπεία του.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Στην Ελλάδα, εκατοντάδες αναβάτες συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια για έκτη συνεχή χρονιά. Υπέροχες μοτοσυκλέτες με αναβάτες ντυμένους «gentlemen», αλλά και κυρίες οδηγοί ή συνεπιβάτες με ανάλογο dresscode πραγματοποίησαν με τις μοτοσυκλέτες τους πορείες που κατέληξαν σε όμορφες γιορτές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης