Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσικλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την Τετάρτη, 01/05/2013, την 59η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής.

«Θα παραβρεθούμε στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση για να τιμήσουμε αυτούς που αγωνίστηκαν για τα εργασιακά δικαιώματα που είχαμε μέχρι πρότινος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Πρωτομαγιάς θα θέλαμε να θυμίσουμε στις ηγεσίες της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται με 24ωρες εορταστικές απεργίες, ούτε με 48ωρες “επιδείξεις δύναμης”.

Όσο για την Βουλή και όλους τους βουλευτές οι προθέσεις τους είναι ξεκάθαρες και αποτυπώνονται στα πρόσφατα νομοσχέδια και μέτρα αλλά και στο παιχνίδι που παίζουν μεταξύ τους. Να ζήσουν αυτοί καλά και όλοι οι υπόλοιποι αν ζήσουν…

Θα συγκεντρωθούμε στις 11.00 στην πλατεία Μπουρναζίου (Περιστέρι) και θα αναχωρήσουμε στις 11.30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ό,τι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο».

Τους Αγανακτισμένους Μοτοσικλετιστές Ελλάδας τους βρίσκετε στο www.facebook.com/agan.moto.hellas και στο www.aganmoto.gr/.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης