«Το Γκάζι δεν είναι Μύκονος να παίζει μουσική έως τις 7 το πρωί» ξεκαθάρισε ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, σε ραδιοφωνικές δηλώσεις, προαναγγέλλοντας αλλαγές στο στέκι του κέντρου.

Συγκεκριμένα ο δήμαρχος μιλώντας στον Real FM, ανέφερε ότι οι άδειες που παρέχονται στα καταστήματα θέτουν συγκεκριμένο πλαίσιο λειτουργίας. Πουθενά, υπογράμμισε, «δεν προβλέπεται μουσική στις 6:30 και τις 7 το πρωί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Δήμος Αθηναίων είναι στο Γκάζι και θέλω να είμαι ξεκάθαρος γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των επαγγελματιών στην πόλη ακολουθούν τους κανόνες, σέβονται τους νόμους και τους μόνιμους κατοίκους. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, σε αυτές θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του ο δήμος. Είναι κεντρική απόφαση που ελήφθη από την παράταξή μας και από εμένα προσωπικά. Δεν μπορεί να είναι αποδεκτό να εκβιάζεται ή να απειλείται ο δήμος Αθηναίων»,είπε.

«Πρακτικά, θα γίνεται σφράγιση των καταστημάτων, εξαντλούμε τα νόμιμα δικαιώματα και σφραγίζουμε τα καταστήματα. Έχει ήδη γίνει σε κάποιες περιπτώσεις και θα γίνεται όπου είναι απαραίτητο. Θα εξαντλήσουμε όποια νόμιμη δυνατότητα μας δίνει ο νόμος. Δεν θα κάνουμε πίσω», σημείωσε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ξεκαθάρισε ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλαίσιο λειτουργίας με κανόνες και δεν είναι αποδεκτή η λειτουργία με μουσική έως τις 6 το πρωί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης