Στοχευμένοι έλεγχοι, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούνται συστηματικά, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Άμεσης Δράσης και Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• (10) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστικές είναι οι περιπτώσεις σύλληψης:
– δύο ημεδαπών ηλικίας 27 και 36 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, πρωινές ώρες χθες (05-01-2017), στην περιοχή του Δενδροποτάμου, καθώς, ο μεν πρώτος κατείχε ένα μικροδέμα κάνναβης, βάρους (19) γραμμαρίων, ο δε δεύτερος, ένα μικροδέμα κοκαΐνης, βάρους (5,3) γραμμαρίων.
– 23χρονου αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, μεσημβρινές ώρες της 05-01-2017, στο κέντρο της πόλης – Πλατεία Αγίου Γεωργίου, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, συσκευασία κάνναβης βάρους 26,40 γραμμαρίων.

• (8) άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Μεταξύ των συλληφθέντων συμπεριλαμβάνονται:
– 22χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (05-01-2017), από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης – Ευκαρπίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για διακεκριμένες κλοπές.
– 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ευόσμου, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 4 ετών, για το αδίκημα της κλοπής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης