«Μπαράζ» ατυχημάτων στην Κρήτη - Πέντε τροχαία σε λίγες ώρες

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017, 01:15
«Μπαράζ» ατυχημάτων στην Κρήτη - Πέντε τροχαία σε λίγες ώρες
«Μπαράζ» ατυχημάτων καταγράφηκε την Κυριακή στους δρόμους όλης της Κρήτης καθώς μέσα σε λίγες ώρες έχουν σημειωθεί πέντε τροχαία κι έχουν διακομιστεί οκτώ άτομα στα νοσοκομεία του νησιού.

Η αρχή έγινε στις 12 το μεσημέρι όταν ένας οδηγός ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματός του στον δρόμο των Άνω Αρχανών Ηρακλείου και ανετράπη με αποτέλεσμα οι δύο επιβαίνοντες να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, και συγκεκριμένα στις 3.30 το μεσημέρι, ένας 28χρονος δικυκλιστής χάνει τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να ανατραπεί σε δρόμο του Πλατανιά Χανίων. Ο ίδιος μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια, ένα τροχαίο σήμανε συναγερμό στις αρχές όταν στον ΒΟΑΚ, στο ύψος των Σισών, ένα ΙΧ ξεφεύγει της πορείας του και καταλήγει στο πρανές. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ένας 40χρονος άνδρας κι ένα μωρό έξι μηνών.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ με διαφορά λίγων λεπτών σημειώνονται δύο ακόμα τροχαία στην Κρήτη.

Το πρώτο έγινε στην παραλιακή στο ύψος γνωστού νυχτερινού κέντρου στη Νέα Αλικαρνασσό όταν ένας Ρώσος τουρίστας έχασε τον έλεγχο του δικύκλου του και προσέκρουσε σε τοίχο. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ορθοπεδικά τραύματα.

Λίγη ώρα αργότερα, στο Σεληνάρι δύο τουρίστες που επέβαιναν σε μία γουρούνα έχασαν τον έλεγχο του οχήματός τους στο Σεληνάρι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν στα κάτω άκρα.

Ευτυχώς όλοι όσοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φέρουν ελαφρά τραύματα.

Πηγή: cretapost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017, 01:15