Μπαράζ διαρρήξεων τα ξημερώματα σε μαγαζιά της Λαμίας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 13:05
Μπαράζ διαρρήξεων τα ξημερώματα σε μαγαζιά της Λαμίας

Όχι ένα, δύο ή τρία, αλλά τέσσερα μαγαζιά προσπάθησαν να διαρρήξουν δύο άνδρες, πιθανότατα Ρομά, τα ξημερώματα της Πέμπτης 15 Οκτωβρίου, σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας.

Συγκεκριμένα, οι δύο δράστες, σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, διέρρηξαν το Μεζεδοπωλείο «Ναός της Γεύσης» στα φανάρια της οδού Αβέρωφ, σπάζοντας το κεντρικό παράθυρο, αφού πρώτα απέτυχαν να παραβιάσουν τη γυάλινη πόρτα.

Αναστάτωσαν τον χώρο, χωρίς όμως να αφαιρέσουν κάτι, όπως ανέφερε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης που μίλησε στην κάμερα του LamiaReport.

 

Οι δύο δράστες, πριν ή μετά από τη συγκεκριμένη διάρρηξη, είχαν επιχειρήσει να εισέλθουν σε τρία ακόμα καταστήματα και συγκεκριμένα σε ένα κομμωτήριο, σε μία σχολή οδηγών και σε ένα εμπορικό κατάστημα, που βρίσκονται πλησίον του οβελιστηρίου, χωρίς όμως επιτυχία.

Στο κομμωτήριο μάλιστα έσκαψαν τα πλακάκια προκειμένου να απελευθερώσουν την κλειδαριά, με τις προσπάθειές τους όμως να πέφτουν στο κενό.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας ανέλαβε την υπόθεση φροντίζοντας να παρθούν δακτυλικά αποτυπώματα και υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη συγκεκριμένη οδό και σε κάθετους αυτής.

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ωστόσο είναι στα όριά τους και ζητούν περισσότερες περιπολίες και προστασία, προκειμένου να μη φτάσει να χρειαστεί να πάρουν εκείνοι τον νόμο στα χέρια τους.

Πηγή: Lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020, 13:20