Στην Αθήνα, στη συμβολή των οδών Αγ. Δημητρίου & Ευριπίδου, άγνωστος δράστης με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από πολίτη άγνωστο χρηματικό ποσό. Ο δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί, ενώ ο νεαρός που δέχθηκε επίθεση μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στην Αθήνα, στην οδό Μουσών 3, δράστες με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, καθώς και 2 διαβατήρια από ομάδα αλλοδαπών μαθητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συμβολή των οδών Φωκίωνος & Περικλέους, τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες εισέβαλαν σε κατάστημα εκκλησιαστικών ειδών – κοσμημάτων και με την απειλή όπλων τραυμάτισαν πελάτη και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Ο παθών μεταφέρθηκε για την παροχή των πρώτων βοηθειών σε νοσοκομείο.

Στην οδό Ευγένιου Καραβία, 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από αλλοδαπό υπάλληλο χώρου στάθμευσης – πάρκινγκ – το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, στη συμβολή των οδών Θηβών & Μακρυγιάννη, 2 άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από αλλοδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Νίκαια, πλατεία Σπάθα, δύο άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων απέσπασαν από 2 Έλληνες ιδιοκτήτες περιπτέρων χρηματικό ποσό.

Στον Κορυδαλλό, στη συμβολή των οδών Δερβενακίων & Μακρυγιάννη, άγνωστος δράστης με την απειλή όπλου αφαίρεσε από ημεδαπό ιδιοκτήτη περιπτέρου χρηματικό ποσό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης