Αν και ο θόρυβος που προκάλεσε η ματαίωση της διάσκεψης στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες συνεχίζεται , εξακολουθούν να πέφτουν «βροχή» οι προσφυγές, αυτή τη φορά από εργαζομένους στα τηλεοπτικά κανάλια. 

Η μια προσφυγή κατατέθηκε από 376 εργαζόμενους όλων των ειδικοτήτων (δημοσιογράφων, τεχνικών, κ.λπ.) του Star Channel και η δεύτερη από 630 εργαζόμενους των τηλεοπτικών σταθμών Alpha, ΑΝΤ1, Mega και Star. Στις προσφυγές τους οι εργαζόμενοι στρέφονται κατά της προκήρυξης δημοπράτησης των 4 αδειών για το μέρος που αφορά στον αριθμό των αδειών, καθώς , όπως τονίζουν, αυτό θα επιφέρει απώλεια θέσεων εργασίας και ανεργία σε έναν κλάδο που ήδη δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρωί, συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών, στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με πρόεδρο τον κ. Σακελλαρίου και εισηγήτρια την σύμβουλο Επικρατείας Μαρίνα Παπαδοπούλου οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των τηλεοπτικών σταθμών Alpha, Star και της Κυπριακής εταιρείας «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), συμφερόντων του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι τηλεοπτικές εταιρείες στρέφονται η μια κατά της άλλης.

Το ΣτΕ επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή του επί των εν λόγω αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης