Μπαράζ συλλήψεων στο λιμάνι της Πάτρας

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 07:42
Μπαράζ συλλήψεων στο λιμάνι της Πάτρας
Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης συνελήφθησαν στην είσοδο του λιμανιού της Πάτρας, 12 αλλοδαποί στη διάρκεια ελέγχου σε φορτηγό ύστερα από υπόδειξη του οδηγού.

Η έρευνα διενεργήθηκε από το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής της Πάτρας και οι μετανάστες εντοπίστηκαν πρόχειρα κρυμμένοι εντός του φορτίου του εν λόγω οχήματος, χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Ένας ακόμη 40χρονος αλλοδαπός συνελήφθη αφού οδηγούσε ΙΧ στο οποίο επέβαινε άλλος αλλοδαπός χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του στο εξωτερικό.

Τέλος τρεις ακόμη αλλοδαποί συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας τις απογευματινές ώρες, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν το ΙΧ από τη δεύτερη περίπτωση καθώς και τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα από την τρίτη.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 07:50