Μπάρες κινδύνου στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου

Μπάρες κινδύνου στη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου
Για επικίνδυνες μπάρες στα διόδια της γέφυρας Ρίου- Αντιρρίου κάνουν λόγο τα μέλη των επιτροπών που τάσσονται κατά των διοδίων, οι οποίες, σύμφωνα με τα ίδια, έχουν τοποθετηθεί από την ίδια την εταιρεία που διαχειρίζεται τη γέφυρα ως ένας μοχλός εκφοβισμού. Σε σχετικό δημοσίευμα του epitropesdiodiastop.blogspot.com αναφέρονται τα εξής:

«Μηχανισμό κλειδώματος των μπαρών, παρόμοιο με των διοδίων Ρίου και Ζευγολατιού, έχει υιοθετήσει και η εταιρία που διαχειρίζεται τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!

Οι τροποποιήσεις που έχουν κάνει στις μπάρες φαίνονται καθαρά στις φωτογραφίες, όπου έχουν τρυπήσει, οι ίδιοι, κάθετα τις μπάρες και τις έχουν ασφαλίσει με μία πλαστική βίδα προκειμένου να μην ανοίγει εύκολα με σπρώξιμο!

Παρ' όλα αυτά, με δυνατό σπρώξιμο από το ελεύθερο άκρο της μπάρας η πλαστική αυτή βίδα σπάει, και η μπάρα ανοίγει. Η τακτική εκφοβισμού τους, όπως περιγράφει συναγωνιστής που έτυχε σε μία τέτοια τροποποιημένη μπάρα, είναι η εξής: Σπρώχνει την μπάρα, ακούγεται ο δυνατός θόρυβος της πλαστικής βίδας που σπάει και ο υπάλληλος τού φωνάζει πως έσπασε και κατέστρεψε την μπάρα!! "Κάνε μου μήνυση!" ήταν η απάντηση του συναγωνιστή...

Είναι φανερό πως είναι μία αστεία αλλά και επικίνδυνη μέθοδος εκφοβισμού των οδηγών που αρνούνται να υποκύψουν στο χαράτσι των 13€, σπρώχνοντας απλώς την μπάρα. Από την στιγμή που η μπάρα με την βίδα εμφανίζει μεγαλύτερη αντίσταση στο σπρώξιμο είναι προφανές ότι αν πέσει διερχόμενο αυτοκίνητο πάνω της θα προκληθούν πολύ μεγαλύτερες ζημιές στο όχημα απ' ό,τι αν η μπάρα ήταν όπως την παρέδωσε ο κατασκευαστής της.

Η ΓΕΦΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ - ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΟΥΝ!».Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Μαΐου 2011, 23:42