Με σοβαρά εγκαύματα νοσηλεύεται από την προηγούμενη Κυριακή το μεσημέρι στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Πάτρας, 54χρονος που αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού.

Ο άτυχος άνδρας εισήχθη εσπευσμένα το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο του Αιγίου με κύρωση του ήπατος. Το ίδιο βράδυ, σύμφωνα με συγγενή του, ο 54χρονος βρέθηκε με εγκαύματα τρίτου βαθμού, στο λαιμό και το στέρνο, στις τουαλέτες του νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μου τηλεφώνησαν τα ξημερώματα και μου είπαν ότι ο συγγενής μου πήγε στις τουαλέτες του νοσοκομείου για να καπνίσει και κάηκε. Είδα έναν άνθρωπο σε πολύ άσχημη κατάσταση» και συμπληρώνει: «Έτσι καίγονται οι άνθρωποι που είναι μόνοι τους μέσα στα νοσοκομεία; Τον βρήκε συνοδός ενός ασθενή και όχι οι νοσηλεύτριες.»

Αυτήν την ώρα βρίσκεται διασωληνωμένος στο 409 και οι συγγενείς του αναζητούν άμεσα εντατική μονάδα θεραπείας.

Ακούστε τι είπε στη zougla.gr η κ. Ανδρομάχη Σακελαρίου, συγγενής του 54χρονου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο του Αιγίου και η απάντηση που πήραμε ήταν ότι οι νοσηλεύτριες δε θα μπορούσαν να ήταν μέσα στις τουαλέτες.

«Μπήκε στην τουαλέτα, άναψε το τσιγάρο του και πήρε φωτιά η μπλούζα του. Εμείς δεν μπαίνουμε στις τουαλέτες. Τον βρήκαν οι νοσηλεύτριες, όταν ο ασθενής βγήκε από τις τουαλέτες “φωτισμένος”»
«Αν δεν τον έβρισκαν, δηλαδή, θα έπιανε φωτιά ολόκληρο το νοσοκομείο; », αναρωτιέται η κ. Σακελαρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης