Στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου θα καθίσει την προσεχή εβδομάδα ένας 38χρονος αλβανικής καταγωγής που κατηγορείται για ζωοκλοπή, ζωοκτονία, κλοπή και παράνομη διαμονή στη χώρα μας.

Ο 38χρονος μαζί με έναν 28χρονο συμπατριώτη του είχαν κριθεί ένοχοι τον Νοέμβριο του 2016 από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για την κλοπή από στάβλο κτηνοτρόφου από την Ιαλυσό τεσσάρων κατσικιών τα οποία αφού τα σφαγιάσανε επιτόπου, τα φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους και έφυγαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο άνδρες δεν είχαν εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου, ωστόσο είχαν κριθεί ένοχοι ερήμην για ζωοκτονία και ζωοκλοπή και τους είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματικό πρόστιμο 7.000 ευρώ με την έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη, στον καθένα.

Στα μέσα Μαΐου 2017 αστυνομικοί του Τμήματος Ιαλυσού εντόπισαν στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων Ρόδου τον 38χρονο και καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του η καταδικαστική απόφαση του δικαστηρίου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου και εν συνεχεία στις φυλακές.

Πηγή: rodiaki.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης