Χωρίς ρεύμα έμειναν σήμερα Πέμπτη πολλές περιοχές της Αττικής, όπως το Περιστέρι, το Αιγάλεω, η Πετρούπολη, η Νέα Σμύρνη και η Νέα Ερυθραία. Η αιτία των μπλακ άουτ, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι η υπερφόρτωση του δικτύου, και κάποιες βλάβες που σημειώθηκαν στο δίκτυο. 

Αναγνώστες του zougla.gr έχουν καταγγείλει τις τελευταίες ώρες σοβαρά προβλήματα στις περιοχές τους, με εντονότερα εκείνα που αναφέρονται στην περιοχή του Περιστερίου και μάλιστα σε ένα συγκεκριμένο, κεντρικό τμήμα της, επί της οδού Ξενίας, στη μία πλευρά του δρόμου. Σύμφωνα με αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, το ρεύμα σήμερα Πέμπτη ήταν κομμένο στην εν λόγω περιοχή, από τις 15:00 το μεσημέρι περίπου μέχρι το απόγευμα, στις 20:00 κατά προσέγγιση. Όταν επανήλθε το ρεύμα, η επαναφορά διήρκεσε περίπου μισή ώρα, καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, και μετά η ηλεκτροδότηση κόπηκε εκ νέου. Έπειτα, επανήλθε και πάλι, για να… κοπεί ξανά μετά από λίγο και πάλι απ’ την αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σίγουρα, δεν είναι μία καλή μέρα για πολύωρες διακοπές ρεύματος, αφού ο καύσωνας σήμερα είναι ιδιαίτερα έντονος, με πολύ υψηλές θερμοκρασίες στις οποίες η πιο συνηθισμένη «άμυνα» των πολιτών που ζουν σε αστικά περιβάλλοντα, είναι οι συσκευές που λειτουργούν με ρεύμα, όπως τα κλιματιστικά ή οι ανεμιστήρες. Ιδιαίτερα, άνθρωποι που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας βρίσκονται σε κίνδυνο σε τέτοιες καταστάσεις. Οι κάτοικοι των περιοχών που πλήττονται από διακοπές μάς ενημερώνουν πως η επικοινωνία με τον ΔΕΔΔΗΕ δεν είναι εφικτή, αφού παραμένουν στο ακουστικό τους για πολλή ώρα, μένοντας στην αναμονή. 

Εμείς επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με τα τηλέφωνα των τμημάτων που σχετίζονται με τις βλάβες του ΔΕΔΔΗΕ, αλλά η προσπάθεια δεν καρποφόρησε, επιβεβαιώνοντας έτσι τις καταγγελίες… 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης