Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. στις εξόδους της Πάτρας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 10:37
Μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ. στις εξόδους της Πάτρας

«Μπλόκα» έχει στήσει η ΕΛ.ΑΣ σε όλα τα σημεία εισόδου-εξόδου της Πάτρας, σε Πατρών-Πύργου και Πατρών-Αθηνών, στα διόδια αλλά και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ενόψει της Μ. Εβδομάδας, αλλά και του Σαββατοκύριακου που προηγείται των αργιών του Πάσχα.

Τα μέτρα, όπως είπε χθες ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Χαρδαλιάς, είναι αυστηρά, υπογραμμίζοντας ότι το πρόστιμο διπλασιάζεται και φτάνει στα 300 ευρώ.

Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρίνισε πως ο Απρίλιος είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος μήνας για τη μάχη για την αναχαίτιση του κορωνοϊού και πως η ανάγκη να προστατεύσουμε την ύπαιθρο, τα χωριά και τα νησιά μας μας επιβάλλει να προχωρήσουμε σε νέες αποφάσεις.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, έκανε γνωστό ότι στα διόδια σε όλη την επικράτεια και σε όλες τις διαδρομές που αφορούν σε εθνικές οδούς και στους παράδρομους, σε εθνικούς περιφερειακούς δρόμους και σε συνδετήριους δρόμους από και προς τα αστικά κέντρα η Ελληνική Αστυνομία καθιστά σημεία ελέγχου των μετακινήσεων όλων των ιδιωτικής χρήσεως οχημάτων, αλλά και κάθε οχήματος σε 24ωρη βάση.

Στο μεταξύ στην Πάτρα χθες τα πρόστιμα έφτασαν τα 71, ενώ πρόστιμα βεβαιώθηκαν επίσης σε 20 άτομα λεωφορείου με προορισμό την Αλβανία σε μπλόκο στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, τα οποία δεν είχαν βεβαιώσεις. 

Πηγή: tempo24.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020, 10:51