To Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, προκειμένου να συμβάλλει με ουσιαστικές προτάσεις στη διαμόρφωση ενός βιώσιμου, σύγχρονου και προβλέψιμου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, διοργανώνει μία ιδιαίτερη εκδήλωση ανοικτής συζήτησης με θέμα: «Μπορεί να υπάρξει βιωσιμότητα και επάρκεια παροχών στην κοινωνική ασφάλιση;».

Το συγκεκριμένο συνέδριο, το οποίο είναι αποτέλεσμα της υπεύθυνης δουλειάς της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων του Επιμελητηρίου, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» (αίθουσα Golden).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της ημερίδας είναι η αναζήτηση λύσεων στο φλέγον ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης μέσα από συναινετικές και ρεαλιστικές προτάσεις.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα κατατεθούν τεκμηριωμένες προτάσεις και θα αναζητηθούν τα μέτρα τα οποία θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην εξυγίανση του ασφαλιστικού συστήματος στο πλαίσιο μιας βιώσιμης και συναινετικής εθνικής στρατηγικής.

Στο τέλος του συνεδρίου αναμένεται ανοιχτή συζήτηση με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων εργοδοτών, εργαζομένων και ερευνητικών φορέων με συντονιστή τον πρόεδρο της Επιτροπής Ασφαλιστικών και Εργασιακών Θεμάτων, ομ. καθηγητή Κοινωνικής Ασφάλισης της Νομικής Σχολής Αθηνών κ. Κωνσταντίνο Κρεμαλή, όπου θα συζητηθεί το εθνικό ζήτημα της κοινωνικής ασφάλισης με στόχο την ανίχνευση συναινετικών λύσεων που θα βοηθήσουν στην επίλυση του ακανθώδους αυτού ζητήματος.
.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης