«Μπούκαραν» διαρρήκτες σε Σχολή Οδηγών στα Τρίκαλα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014, 19:42
«Μπούκαραν» διαρρήκτες σε Σχολή Οδηγών στα Τρίκαλα
Σχολή οδηγών έβαλαν στο «στόχαστρο» τους, άγνωστοι δράστες σήμερα τα ξημερώματα στα Τρίκαλα.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr Σχολή Οδηγών που εδρεύει επί της οδού Κολοκοτρώνη, παραβίασαν σήμερα τα ξημερώματα με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα.

Στην προσπάθειά τους οι δράστες, να εισέλθουν στην επιχείρηση, δεν δίστασαν να … «κατεβάσουν» την τζαμαρία προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές στον χώρο.

Οι δράστες αφού έψαξαν εξονυχιστικά τον χώρο, έφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν αντικείμενα αποδεικνύοντας έτσι, ότι έψαχναν μόνο για χρήματα αφού στην επιχείρηση υπήρχαν αντικείμενα αξίας, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χωρίς ωστόσο να κλαπούν.

Σοκ έπαθε σήμερα το πρωί ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, όταν αντιλήφτηκε τι είχε συμβεί.

Στο σημείο έσπευσαν άντρες της Ασφάλειας Τρικάλων, όπου κατέγραψαν το συμβάν και πήραν δαχτυλικά αποτυπώματα για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

Να σημειωθεί ότι σε καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα τα περιστατικά κλοπών και διαρρήξεων στην πόλη των Τρικάλων, γεγονός που έχει προκαλέσει την εύλογη ανησυχία τόσο των κατοίκων όσο και επαγγελματιών.

Μάλιστα, έντονη ήταν η αντίδραση των επαγγελματιών επί της οδού Κολοκοτρώνη, που καταγγέλλουν μετά και το σημερινό επεισόδιο την έλλειψη δημοτικού φωτισμού επί της οδού.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014, 19:42