«Μπούκαρε» σε αποθήκη και έκλεψε εργαλεία και βενζίνη

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014, 09:42
«Μπούκαρε» σε αποθήκη και έκλεψε εργαλεία και βενζίνη
Εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, διάρρηξη αποθήκης στο Διδυμότειχο, που είχε διαπραχθεί την 12/13-9-2014. Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος δύο ανθρώπων, ηλικίας 19 και 41 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής και αποδοχής - διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, από τις έρευνες προέκυψε ότι ο 19χρονος δράστης, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέρρηξε αποθήκη στο Διδυμότειχο και αφαίρεσε από το εσωτερικό της, μεταξύ άλλων:

  • Δύο χορτοκοπτικά μηχανήματα,
  • Μια ηλεκτρογεννήτρια και
  • 10 περίπου λίτρα βενζίνης.
Στη συνέχεια, πούλησε ένα από τα αφαιρεθέντα χορτοκοπτικά μηχανήματα στον 41χρονο. Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του 41χρονου, το χορτοκοπτικό μηχάνημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. Η δικογραφία που σχηματίστηκε, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

Πηγή: thrakitoday.com
Β.Μ.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014, 09:46