Aπάντηση στη διοίκηση του ΟΑΣΘ έδωσε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ο δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Μπουτάρης.

O ΟΑΣΘ εξέδωσε αιχμηρή ανακοίνωση απαντώντας στη δήλωση του Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος κριτίκαρε μέσω twitter, για το γεγονός ότι τα δρομολόγια των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, το Μεγάλο Σάββατο σταματούν στις 10 το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για αυτό που είπα για τα δρομολόγια το Μεγάλο Σάββατο, μου θύμισε το έλα παππού μου να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου», είπε αρχικά ο κ. Μπουτάρης, σημειώνοντας πως δεν είναι επιχείρημα ότι γίνεται από το 1957.

Παράλληλα τόνισε πως δεν είναι επιχείρημα ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να κάνουν Ανάσταση.

«Το 1957 η πόλη είχε 300.000 κατοίκους και τώρα 1 εκατομμύριο. Είπε και πρόεδρος των εργαζομένων ότι πρέπει να κάνουν Ανάσταση. Όλοι πρέπει να κάνουν και οι νοσοκόμες και οι φαντάροι και οι πυροσβέστες. Δεν είναι δυνατόν σε μια εποχή που η πόλη δουλεύει 24 ώρες να λένε θέλουμε να κάνουμε Ανάσταση. Είναι δημόσια επιχείρηση και οφείλει να εξυπηρετήσει τους πολίτες. Ας αφήσουν αυτά που λένε ότι το κάνανε για χάρη των εργαζομένων και να βρουν καλύτερη δικαιολογία», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε ακόμα και στο «καρφί» του ΟΑΣΘ για της λεωφορειολωρίδες.

«Έχουμε κάνει παραγγελία για τα κολονάκια και το ξέρει πολύ καλά ο ΟΑΣΘ. Ο ΟΑΣΘ έχει αναλάβει να βάλει κάμερες σε συνεργασία με την τροχαία. Δεν το βγάλε από το κεφάλι του, αυτό ήταν αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε κάνει με τον κ. Τόσκα», είπε ο κ. Μπουτάρης.

Ο Γιάννης Μπουτάρης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ σταματούν στις 12 χαρακτηρίζοντας επίσης απαράδεκτο.

«Το βραδινό σινεμά τελειώνει 12.00 – 12.30 και δεν έχει λεωφορείο να επιστρέψεις», τόνισε ο κ Μπουτάρης και πρόσθεσε: «Ας βάλει κάνα λεωφορείο στα δρομολόγια και μετά ας κάνει παρατηρήσεις».

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης