Δεν πέρασαν παρά λίγες μόνο ώρες από τη συνομιλία της «Ζούγκλας» με τον δήμαρχο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλο και όλα πήραν το δρόμο τους. Η συνομιλία έγινε βεβαίως με αφορμή την απαράδεκτη πινακίδα που είχε τοποθετηθεί από το 2002 σε δημοτική παραλία με το τρομολαγνικό περιεχόμενο και την απίστευτη απειλή επιβολής προστίμου 10.000 ευρώ στον κάθε παραβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, ο κ. δήμαρχος, αφού αντελήφθη ευθύς αμέσως πως οι ασάφειες αλλά και το ίδιο το ύψος του προστίμου προκαλούσαν την κοινή λογική αλλά και το κοινό αίσθημα, δεσμεύθηκε και να σβήσει το επίμαχο πρόστιμο από την επιγραφή και να αποσαφηνίσει το πώς θα πρέπει οι περιπατητές να κάνουν βόλτα με τα σκυλιά τους και οι γονείς με τα ποδηλατάκια των παιδιών τους, αλλά και τα δικά τους.  Έτσι, ο δήμαρχος κ. Κωνσταντέλλος πήγε ο ίδιος στη δημοτική παραλία και ξήλωσε την πινακίδα και, όπως δήλωσε στη «Ζούγκλα», εντός τριών ημερών θα υπάρξει μια νέα πινακίδα στη θέση της, η οποία θα εξηγεί τα πράγματα ως έχουν και θα ζητά από τους πολίτες να ακολουθούν κάποιους κανόνες που προβλέπουν οι νόμοι και οι διατάξεις.

Πολιτισμένα πράγματα δηλαδή, και όχι υπερβολές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε την πρώτη ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με το περιεχόμενο της πινακίδας και όσα απίστευτα αναφέρονται σε αυτήν, καθώς και τη συνομιλία που είχε η «Ζούγκλα» με τον δήμαρχο Γρηγόρη Κωνσταντέλλο την Δευτέρα το πρωί.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης