Στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και ο δικηγόρος Νικόλαος Διαλυνάς, στο πλαίσιο της κλήσης που έλαβε ο δημοσιογράφος σχετικά με την αποκάλυψη της υπόθεσης του ανώτατου δικαστικού του ΣτΕ.

Στις εξηγήσεις που εδόθησαν και απαντώντας στις ερωτήσεις που ετέθησαν από τα μέλη της Ολομέλειας της Ανεξάρτητης Αρχής, υπό την προεδρία του πρώην προέδρου του ΣτΕ κ. Μενουδάκου, κατέστη σαφές ότι δεν υπήρξε παραβίαση προσωπικών δεδομένων του εν λόγω δικαστή και η δημοσιοποίηση του θέματος απέβλεπε στην περαιτέρω έρευνα μιας υπόθεσης που παρέμενε στο σκοτάδι και στα συρτάρια του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, κ. Παρασκευόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις του έξω από το κτήριο της Αρχής, ο νομικός εκπρόσωπος της «Ζούγκλας» Νικόλαος Διαλυνάς έθεσε τα εξής ερωτήματα: Γιατί η υπόθεση του ανώτατου δικαστή έμεινε στο συρτάρι του υπουργού από το 2015 και επίσης για ποιο λόγο η ΕΥΠ κατέγραφε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δικαστικού από το 2014;

Το γεγονός ότι ο πρώην υπουργός διέταξε -μετά τις αποκαλύψεις του zougla.gr- πειθαρχική έρευνα για την υπόθεση αυτή αποτελεί ακόμη ένα επιβαρυντικό στοιχείο για την αδράνειά του από το 2015.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης