Τις τελευταίες ημέρες ένα είναι σίγουρο ότι κάναμε ένα σημαντικό βήμα στην κοινή μας προσπάθεια, είπε κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς. Όπως ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς οι παραβάτες ήταν λίγοι αλλά επανέλαβε ότι τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο έως και τις 27 Απριλίου καθώς όπως τόνισε, ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει.

Ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε ότι έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τη σταδιακή άρση των μέτρων στη χώρα μας όπως και στην ΕΕ, αλλά όπως υπογράμμισε η όποια άρση θα ξεκινήσει βήμα βήμα όταν κριθεί ότι δεν υπάρχουν οι λόγοι που τα επέβαλαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη, ο υφυπουργός ανακοίνωσε πως παρατείνεται ο περιορισμός κίνησης πολιτών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης μέχρι τις 27 Απριλίου. Θα είναι κλειστή  τις καθημερινές από 14.00-22.00 και το Σαββατοκύριακο από 10.00-22.00.

«Τις τελευταίες 4 μέρες έφτασαν στην Ελλάδα 10 πτήσεις με 633 επιβάτες», είπε ακόμη, σημειώνοντας πως  εξετάστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες και βρέθηκαν 3 θετικά κρούσματα μεταξύ τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης