Να γίνει αποκατάσταση των φθορών εσωτερικά και εξωτερικά των κτιρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων ζήτησαν από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας οι προϊστάμενοι της Εισαγγελίας και του Πρωτοδικείου.

Συγκεκριμένα ζητούν να αποκατασταθούν οι ηλεκτρολογικές βλάβες, να γίνει συντήρηση ή αλλαγή των συστημάτων ψύξης-θέρμανσης και της εγκατάστασης δικτύου wi-fi. Μάλιστα κάνουν λόγο για άμεση ανάγκη παρέμβασης της πολιτείας στις συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής των δικαστηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, συζητήθηκε και η τοποθέτηση ασανσέρ όπου χρειάζεται και είναι δυνατό να γίνει, αλλά και η διευκόλυνση των ΑΜΕΑ, η πρόσβαση των οποίων δεν είναι εύκολη σε όλα τα κτίρια των δικαστηρίων.

Από την πλευρά των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας επισημάνθηκε η αβελτηρία του Υπουργείου Δικαιοσύνης να εκδώσει Κοινή Υπουργική Απόφαση για την κύρωση των αποφάσεων του ΔΣ του ΤΑΧΔΙΚ και της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΘΑ για την ανανέωση της μίσθωσης των χώρων της πρ. Σχολής Ευελπίδων από το ΤΑΧΔΙΚ. Ο Πάνος Καμένος ζήτησε από τους συνεργάτες του μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη να έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή των παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν, ώστε να ξεκινήσουν τα έργα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης