Επιστολή στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, με την οποία ζητούν να παραμείνουν σε ισχύ οι μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α., που υπάρχουν για τα νησιά του Αιγαίου, απηύθυναν οι εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των φορέων της Ρόδου, ύστερα από συνάντηση που είχαν.

Στην επιστολή τους οι εκπρόσωποι των τοπικών φορέων εκφράζουν την ανησυχία και τους προβληματισμούς τους για το ενδεχόμενο κατάργησης των μειωμένων, κατά 30%, συντελεστών Φ.Π.Α., επισημαίνοντας ότι, εφόσον υπάρξει εξομοίωση, τότε θα υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες στις τοπικές οικονομίες και σημαντική αύξηση του κόστους διαβίωσης για τους κατοίκους των νησιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκπρόσωποι των φορέων και της αυτοδιοίκησης απευθύνονται προσωπικά στον πρωθυπουργό και ζητούν την παρέμβαση και τη δέσμευσή του, για να διατηρηθούν οι μειωμένοι συντελεστές.

Την επιστολή υπογράφουν ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Ρόδου, Στάθης Κουσουρνάς, ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου, Κώστας Χρυσοχοΐδης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Δωδεκανήσου, Ιάκωβος Γρύλλης , ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Μ. Μιχαήλ, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ρόδου, Σάββας Χατζησάββας, και ο πρόεδρος του Δικηγορικού συλλόγου, Κώστας Σαρρής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης