Να χυθεί άπλετο φως από τη Δικαιοσύνη στην υπόθεση του θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη ζητεί σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, εκφράζοντας παράλληλα τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου φοιτητή.

«Εδώ και ενάμιση μήνα παρακολουθούσαμε όλοι με αγωνία την υπόθεση της εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Σήμερα εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του νεαρού καθώς και στους οικείους του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με αφορμή αυτήν την υπόθεση είναι περιττό να τονίσουμε ότι πρέπει να χυθεί άπλετο φως από τη Δικαιοσύνη. Τα φαινόμενα βίας απέναντι σε όποιον θεωρείται ανίσχυρος είναι μία μορφή κοινωνικού φασισμού και δεν πρέπει να γίνονται ανεκτά από κανέναν και σε κανένα επίπεδο. Παγιωμένες πρακτικές υποβάθμισης τέτοιων φαινομένων και στρουθοκαμηλισμού είναι συνυπεύθυνες για το γεγονός ότι αυτού του τύπου η βία συνεχίζει να υπάρχει στην κοινωνία. Ευθύνη της κοινωνίας είναι να απομονώσει τέτοιες πρακτικές. Η Πολιτεία θα λάβει όλες τις απαραίτητες πρωτοβουλίες σε αυτήν την κατεύθυνση» καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Διαβάστε επίσης: Εν αναμονή του ιατροδικαστικού πορίσματος, Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 15 Μαρτίου 2015, 09:35

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης