Το μήνυμα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς στέλνει ο Χανιώτης ναυαγοσώστης Βασίλης Βροντάκης, ο οποίος από τα ξημερώματα σήμερα διανύει κολυμπώντας τη θαλάσσια διαδρομή από τη Χώρα Σφακίων έως την ακριτική Γαύδο.

Ο Βασίλης Βροντάκης συνοδεύεται από δύο σκάφη και φίλους του και υπολογίζεται ότι θα διασχίσει την απόσταση των 20 ναυτικών μιλίων σε περίπου 12 ώρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή είναι καλές, υπάρχει μόνο ελαφρύς κυματισμός, ενώ ο τολμηρός κολυμβητής περίπου ανά μία ώρα κάνει μικρές στάσεις στην προσπάθειά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είχε δηλώσει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Βασίλης Βροντάκης, «η προσπάθειά μου εχει ως μοναδικό στόχο να στείλω το μήνυμα της αλληλεγγύης, της συμπαράστασης και της εθελοντικής προσφοράς. Να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν συμπολίτες, φορείς και Αρχές για το έργο του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», που στηρίζει παιδιά και ενήλικες με καρκίνο, να προωθηθεί και να αναδειχθεί η σημασία της δωρεάς μυελού των οστών».

Η προσπάθεια του Χανιώτη ναυαγοσώστη έχει την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, του Δήμου Σφακίων, του Δήμου Γαύδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας Σφακίων.

Πηγή φωτό: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης