Νέα απόπειρα βιασμού έξω από σχολείο στον Πειραιά

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 04:45
Νέα απόπειρα βιασμού έξω από σχολείο στον Πειραιά
Νέο περιστατικό απόπειρας βιασμού συνέβη πριν από τρεις ημέρες στην Καστέλλα και συγκεκριμένα έξω από το 9ο Γυμνάσιο Πειραιά.

Δεν πέρασαν ούτε δέκα μέρες από τη δημοσίευση της Piraeus Press σχετικά με την απόπειρα βιασμού που έγινε στην περιοχή της Ευαγγελίστριας και ακόμα ένα περιστατικό έρχεται να εντείνει την ανησυχία των κατοίκων του Πειραιά.

Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια νεαρή κοπέλα που ενώ περπατούσε στην οδό Κλεμανσώ, στις 9:30 το βράδυ της Τρίτης, άγνωστος άνδρας της επιτέθηκε και αποπειράθηκε να τη βιάσει, όπως η ίδια ανέφερε. O δράστης ακινητοποίησε το θύμα του και προσπάθησε να βγάλει από το τσαντάκι που φορούσε στη μέση, μια σιδερογροθιά.

Οι δυνατές φωνές της κοπέλας τον έκαναν να τραπεί σε φυγή αφού πρώτα την πέταξε με δύναμη στο πεζοδρόμιο. Η νεαρή χτύπησε αρκετά στην μέση και τα πλευρά ευτυχώς όμως η κατάσταση της δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για νεαρό άνδρα, ψηλό, με ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά. Κυκλοφορεί φορώντας μαύρο μπουφάν και τσαντάκι σχήματος μπανάνας στη μέση.

ΠΗΓΗ: piraeuspress.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014, 04:45