Η τέταρτη κατά σειρά διακοπή της δίκης για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το 2018 στη Ρόδο προκάλεσε την οργή των γονιών που έκαναν πάλι το ταξίδι από το Διδυμότειχο, πιστεύοντας ότι αυτή τη φορά θα καταφέρουν να καταθέσουν. Η δίκη διεκόπη λόγω νόσησης ενός μέλους της σύνθεσης με κορωνοϊό.

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Τι, δηλαδή θα κάνουμε πάλι το ταξιδάκι Διδυμότειχο και πίσω; Κανείς δεν νοιάζεται για μας. Τι να πω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατέρας Ελένης: Κύριε πρόεδρε να οριστούν συνεχόμενοι δικάσιμοι μετά τις 6 Απριλίου.

Πρόεδρος: Το έχουμε κοιτάξει.

Στο πλευρό των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκονταν και σήμερα οι μητέρες της Ερατούς και της Γαρυφαλλιάς, θύματα στυγνών δολοφονιών. Στη θέα των δύο κατηγορουμένων, οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ισόβια και 15 χρόνια ο καθένας, αντέδρασαν έντονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μητέρα Ερατούς: Κάτω τα μάτια σας,  μην κοιτάτε τη μάνα δολοφόνοι!

Μητέρα Ελένης Τοπαλούδη: Να ψοφήσεις π… γιε! Εσύ είσαι ο Λ…;

Μητέρα Ερατούς: Τουλάχιστον κάτω το βλέμμα σας φονιάδες!

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Να τους βλέπουμε, αντί να σκύβουν το κεφάλι, να γελάνε. Ούτε ένα ίχνος μετάνοιας. Ξέρουν τι θα πει μετάνοια; Να ρωτήσουν εμένα που έχω την κόρη μου στο τάφο. Ντροπή σας και ντροπή και στους γονείς σας που έρχονται εδώ, αλήτες! Αλήτες! Ντροπή σας! Που θέλετε και Εφετεία και δικαιώματα.

Μητέρα Ερατούς: Τα κεφάλια σας χαμηλά, δολοφόνοι. Τι τα φυλάτε τα καλόπαιδα, μην πάθει τίποτα μία τρίχα από τα μαλλιά τους; Να σας φέρουμε και παπά ρε να εξομολογηθείτε, να πάτε στον παράδεισο.

Μητέρα Γαρυφαλλιάς: Εδώ…μας υποχρεώνουν να βλέπουμε τους φονιάδες!

Μητέρα Ερατούς: Χάρη σε αυτούς δεν έχουμε τα παιδιά μας

Η δίκη διεκόπη για τις 6 Απριλίου 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης