To πρώτο βήμα έγινε. Η τηλεοπτική εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» έφερε στο φως τη μεγάλη ελληνική εφεύρεση του Πέτρου Ζωγράφου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δεύτερο βήμα το έκανε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών που διοργάνωσε ειδικό επιστημονικό συνέδριο για τη συσκευή που παράγει ρεύμα. Οι πρώτες αντιδράσεις από την επιστημονική κοινότητα είναι κάτι παραπάνω από θετικές.

Έπειτα από τρεις εκπομπές στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, έγινε κατ’ αρχήν αποδεκτή η εφεύρεση του Έλληνα φυσικού Πέτρου Ζωγράφου που παράγει άφθονο ρεύμα από αθώο νεράκι.

Η επιστημονική κοινότητα υποκλίνεται στην εφεύρεση και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος του διαλόγου για την καθιέρωση και την αποδοχή της. Σήμερα Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στις 18:00 το απόγευμα νέα εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δυνατότητες εφαρμογών της εφεύρεσης πραγματικά εκπλήσσουν και ενθουσιάζουν. Στη σημερινή εκπομπή έγινε ζωντανή επίδειξη παραγωγής υδρογόνου από την ίδια συσκευή, το οποίο αξιοποιήθηκε ως καύσιμη ύλη για τη λειτουργία κινητήρα αυτοκινήτου!

Σε λίγο το video της εκπομπής.

Μείνετε συντονισμένοι… 

Διαβάστε επίσης:

Παρακολουθήστε τις παρουσιάσεις στον «Κίτρινο Τύπο» και τα ρεπορτάζ του zougla.gr




σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης