Ο σύντροφος της 38χρονης γυναίκας αρνείται την καταγγελία της ότι την κρατούσε αλυσοδεμένη επί πέντε ημέρες σε σπίτι στη Νέα Ιωνία και τη βίαζε απειλώντας την με όπλο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, αναφορικά με την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες το βράδυ στην 38χρονη, φέρεται πως δεν προκύπτουν ευρήματα κακοποίησης, ωστόσο, αναμένεται το πόρισμα από το οποίο θα προκύψει μια πιο σαφής εικόνα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο 58χρονος ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες περί βιασμού και ενδοοικογενειακής βίας, είναι στο γραφείο του ανακριτή και απολογείται. Μετά την ανάκριση αναμένεται να διαπιστωθεί αν τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους εισαγγελέας και ανακριτής θα οδηγήσουν στην προφυλάκισή του ή όχι.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από κλήση των γειτόνων που άκουσαν φωνές, οι αστυνομικοί βρήκαν το διαμέρισμα και χτύπησαν το κουδούνι. Όταν ζήτησαν να μάθουν τι συμβαίνει ο 58χρονος τους απάντησε «όλα είναι καλά». Οι αστυνομικοί όμως, διέκριναν μια γυναίκα μέσα στο σπίτι η οποία τους έκανε νοήματα. 

Οι άνδρες της ΔΙΑΣ μπήκαν μέσα, με τη γυναίκα να καταγγέλλει ότι τη βίαζε ο σύντροφός της με την απειλή όπλου. Μετά από έρευνα στο σπίτι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, μία καραμπίνα, για την οποία είχε άδεια ο 58χρονος και ένα πολεμικό όπλο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας, της σεξουαλικής κακοποίησης και του νόμου περί όπλων, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης