Νέα ιστοσελίδα δημιούργησε ο Πατριωτικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 05:39
Νέα ιστοσελίδα δημιούργησε ο Πατριωτικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας
Ο Πατριωτικός Σύλλογος Πλατάνου Κυνουρίας αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «με την επιθυμία να τονίσουμε περισσότερο τις ομορφιές του τόπου μας και να σας ξεναγήσουμε στις μυστικές πτυχές του και ταυτόχρονα υποστηρικτές της παράδοσης, αλλά και της εκσυγχρονισμένης επικοινωνίας, προχωρήσαμε στο εγχείρημα που με πολύ χαρά σας παρουσιάζουμε σήμερα.

Αντίθετοι στο ρεύμα της εποχής που διανύουμε, η οποία έχει σηματοδοτήσει την «έκπτωση» και την «εκποίηση», καταβάλλαμε μεγάλη προσπάθεια σε συνεργασία με τους Εθελοντές μας, ώστε το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικά αντάξιο της Ιστορίας των 50 χρόνων του Πατριωτικού Συλλόγου Πλατάνου Κυνουρίας , αλλά βέβαια και του χωριού μας και των κατοίκων του.

Από σήμερα λοιπόν έχετε στην διάθεσή σας και σας Καλωσορίζουμε στην νέα μας Ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.platanoskynourias.gr

Σας προσκαλούμε να περιηγηθείτε, ώστε να μάθετε περισσότερα για το Χωριό μας, για το Έργο του Συλλόγου μας , τα Αξιοθέατα και την Ευρύτερη περιοχή, αλλά και να δείτε την ενότητα με τα Ενθυμήματά Μας κάνοντας αναδρομή σε στιγμές που έχουμε περάσει όλοι μαζί ΥΠΕΡΟΧΑ!

Σας παροτρύνουμε να γράψετε τις εντυπώσεις σας από το χωριό μας στο ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ μας , να συμπληρώσετε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στο NEWSLETTER μας, ώστε άμεσα να μαθαίνετε τα νέα μας, να χρησιμοποιήσετε τις ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ώστε να διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας συναλλαγές, να γίνετε ΜΕΛΗ του Συλλόγου μας & της Ομάδας ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ μας , συμπληρώνοντας τις αντίστοιχες ηλεκτρονικές φόρμες και βέβαια να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε ζήτημα, πρόταση, παρατήρηση στην σχετική φόρμα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι οι επιχειρηματίες της περιοχής μας μπορούν να διαφημιστούν στην ιστοσελίδα μας μ’ ένα συμβολικό ετήσιο κόστος .

Είναι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς να υπάρχει αμφίδρομη επικοινωνία και ανατροφοδότηση, ώστε να μπορούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΕΜΠΡΟΣ, ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Ευελπιστώντας η ιστοσελίδα να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για όλους Σας, σας Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ

Με εκτίμηση & πατριωτικούς χαιρετισμούς,

Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος ΧΑΪΔΩ ΛΑΤΣΗ
Η Γραμματέας ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΚΟΥΝΤΗ»

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013, 05:39