Ακόμα μία καταδίκη-κόλαφος για το Νοσοκομείο Μυτιλήνης ήρθε να προστεθεί σ’ αυτήν που είχε προηγηθεί πριν από λίγους μήνες για τον άδικο θάνατο της 26χρονης Στέλλας Αξαρλή, για τους συγγενείς της οποίας το δικαστήριο αποφάσισε να αποζημιωθούν με το πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα ποσό των 625.000 ευρώ!

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Μανώλη Κουμαρά να δικαιωθεί για τον άδικο θάνατο της 29χρονης συζύγου του, Σουζάνας Τοπούζη – Κουμαρά, και του μόλις δύο μηνών εμβρύου που κυοφορούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Διοικητικό Δικαστήριο καταδίκασε πρωτόδικα το Νοσοκομείο Μυτιλήνης στην καταβολή αποζημίωσης 300.000 ευρώ και 400 ευρώ για κάθε ημέρα επί τρία χρόνια σαν διατροφή προς τον Μανώλη Κουμαρά.

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη περίπτωση οι γιατροί του Νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν διέγνωσαν σωστά ότι η Στέλλα Αξαρλή είχε καρκίνο του μαστού, με αποτέλεσμα, όταν πλέον πήγε στην Αθήνα για να εξεταστεί, να ήταν πλέον πολύ αργά και μετά από λίγες ημέρες να πεθάνει, αφού πρώτα πρόλαβε να γεννήσει ένα υγιέστατο σήμερα αγοράκι, τον Ταξιαρχούλη.

Στην περίπτωση της Σουζάνας Τοπούζη – Κουμαρά, οι γιατροί που την εξέτασαν δεν διέγνωσαν τη σοβαρότητα της κατάστασής της, με αποτέλεσμα να χάσει άδικα τη ζωή της και μαζί μ’ αυτήν και το μόλις δύο μηνών έμβρυο το οποίο κυοφορούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σουζάνα Τοπούζη – Κουμαρά πέθανε στις 8 Απριλίου του 2009, αφού προηγουμένως είχε επισκεφθεί κατ’ επανάληψη μαζί με τον σύζυγό της το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα δύσπνοιας.

Όπως κατήγγειλαν τότε οι συγγενείς της, κανένας γιατρός δεν έδωσε την πρέπουσα προσοχή στη Σουζάνα, με αποτέλεσμα η ίωση που είχε να εξελιχθεί σε πνευμονία και η 29χρονη γυναίκα να χάσει τη ζωή της.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι και τις δύο υποθέσεις έχει αναλάβει ο δικηγόρος Αθηνών Βασίλης Σπύρου.

Στην υπόθεση της Σουζάνας Τοπούζη – Κουμαρά, ο γνωστός δικηγόρος είχε τη συνεργασία με τον επίσης γνωστό δικηγόρο της Λέσβου, Δημοσθένη Χατζηγιάννη.

Ακούστε τι δήλωσαν αποκλειστικά στο LesvosNews.gr ο σύζυγος της Σουζάνας Τοπούζη – Κουμαρά Μανώλης Κουμαράς και ο δικηγόρος Δημοσθένης Χατζηγιάννης.

Πηγή: lesvosnews.gr
Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης