Απροστάτευτος μέσα στο ίδιο του το σπίτι αισθάνεται ο Παναγιώτης Δανόπουλος, που διαθέτει μια μικρή εξοχική κατοικία στην περιοχή της Νέας Κίου. Στο σπίτι αυτό δεν έχει τολμήσει ποτέ να κοιμηθεί το βράδυ, αφού φοβάται μήπως πέσει θύμα ληστείας. Πηγαίνει στη φάρμα του κάθε πρωί, αλλά μόλις νυχτώσει επιστρέφει στη μόνιμη κατοικία του στο Άργος, για να νοιώθει πιο ασφαλής.

Έτσι κι χθες το βράδυ. Έκλεισε το μικρό σπιτάκι στη φάρμα του, για να επιστρέψει ξανά σήμερα το πρωί και να τα βρει όλα ρημαδιό. Κατά τη διάρκεια της νύχτας άγνωστοι δράστες έσπασαν τα σιδερένια κάγκελα του παραθύρου και μπήκαν στο σπίτι διαλύοντας τα πάντα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η λεία τους; Μόνο δυο μπύρες που βρήκαν στο ψυγείο, αφού δεν υπήρχε κάτι άλλο που να τους ενδιαφέρει. Όμως οι ζημιές που προκάλεσαν είναι μεγάλες και η στενοχώρια στον κο Παναγιώτη, αξεπέραστη.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η τρίτη φορά που ανοίγουν το σπίτι του κου Δανόπουλου, στην  περιοχή της Νέας Κίου, προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Πρόσφατα μάλιστα οι δράστες δεν δίστασαν να μπουν στο χώρο ένα βράδυ, που είχε καλέσει φίλους του. Χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς έκλεψαν δυο γυναικείες τσάντες και ένα αντρικό πορτοφόλι, κινητά τηλέφωνα και ότι άλλο μπόρεσαν.

 

Η αστυνομία από τη μεριά της δείχνει ανίκανη να προστατεύσει τις ιδιοκτησίες. Οι περιπολίες είναι σπάνιες στην περιοχή, παρότι υπάρχουν διάσπαρτες πολλές ιδιοκτησίες με αποτέλεσμα οι κλέφτες αλωνίζουν ανενόχλητοι. Πριν λίγες ημέρες άνοιξαν και ένα διπλανό σπίτι, ενώ έκλεψαν και ζώα.

Το πρόβλημα δεν είναι μεμονωμένο. Είναι σχεδόν καθημερινά τα περιστατικά, αλλά ελάχιστα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ:

Πηγή: anagnostis.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης