Από το Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας δικάζεται ο 22χρονος που φέρεται να προχώρησε σε άσεμνες επιθέσεις σε βάρος τεσσάρων κοριτσιών και κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ υπάρχει και άλλη καταγγελία που μπορεί να τον φέρει αντιμέτωπο με ποινή για το κακούργημα της απόπειρας βιασμού.

Η καταγγελία έγινε από κοπέλα που είχε καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων για απόπειρα βιασμού τον Αύγουστο του 2020 και φέρεται να αναγνώρισε τον 22χρονο σε βίντεο από τη Νέα Σμύρνη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H καταγγελία της κοπέλας αφορά περιστατικό που φέρεται να συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020, όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ενώ προσπαθούσε να μπει στο σπίτι της στο Νέο Κόσμο, ο 22χρονος της επιτέθηκε από πίσω και προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο 22χρονος την έπιασε από τον λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να τη βάλει στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκείνη αναφέρει πως αντιστάθηκε και πάνω στην πάλη κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα και τότε εκείνος έφυγε. 

Αναβολή για να δικαστεί στις 14 Μαΐου έλαβε ο 22χρονος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναβολή για την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 ζήτησε και έλαβε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 22χρονος επιδειξίας για το περιστατικό σε βάρος 25χρονης στη Νέα Σμύρνη.

Το δικαστήριο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο 22χρονος, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή.

Η υπεράσπιση του κατηγορούμενου ζήτησε αναβολή της εκδίκασης προκειμένου να κληθούν να καταθέσουν οι συνολικά τέσσερις παθούσες που προχώρησαν σε καταγγελία σε βάρος του μετά το πρόσφατο συμβάν, μάρτυρες, καθώς και για να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Ο συνήγορος του 22χρονου, Γιώργος Μυταούλης, σε δήλωσή του, ανέφερε ότι το αίτημα αναβολής ζητήθηκε ώστε, αφού συγκεντρωθούν τα στοιχεία της υπόθεσης, «να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη». Επίσης σημείωσε πως η δήλωση που αποδίδεται στον εντολέα του σχετικά με «βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες» ουδέποτε έγινε, ούτε έχει καταγραφεί κάπου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης