Υπό αυστηρή αστυνομική επιτήρηση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πραγματοποιούνται οι συναλλαγές των πολιτών στα υποκαταστήματα τραπεζών που είναι ανοιχτά για τους συνταξιούχους, ενώ έγιναν τέσσερις προσαγωγές υπόπτων έξω από τράπεζα στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, κατόπιν ενημέρωσης του Κέντρου Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ, από αστυνομικό, έξω από το υποκατάστημα, ότι ένα αυτοκίνητο εκινείτο ύποπτα, ενώ υπήρχαν ουρές ηλικιωμένων, δυνάμεις που έφτασαν στο σημείο ακινητοποίησαν το όχημα και προσήγαγαν τους τέσσερις επιβαίνοντες, οι οποίοι εξετάζονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό απο αρμόδιους αξιωματικούς, για την προστασία των πολιτών στις τράπεζες εφαρμόζεται συγκεκριμένο σχέδιο φύλαξης και επιτήρησης των καταστημάτων, για την εφαρμογή του οποίου έχουν βγει στο δρόμο ακόμα και οι εργαζόμενοι στα γραφεία.

Συγκεκριμένα, για τα 350 καταστήματα τραπεζών που είναι ανοιχτά στην Αττικη, έχουν διατεθεί δύο ένστολοι αστυνομικοί για το καθένα, δηλαδή συνολικά 700 αστυνομικοι, ενώ σύμφωνα με τα μέτρα, περιπολούν συνεχώς ομάδες ΔΙΑΣ και περιπολικά, καθώς και αστυνομικοί της Ασφάλειας με συμβατικά αυτοκίνητα, ανεβάζοντας τον αριθμό των αστυνομικών που διατίθενται για τον συγκεκριμένο σκοπό σε περισσότερους απο 1.000.

Οι ένστολοι που βρίσκονται μόνιμα έξω απο τις τράπεζες, έχουν εντολή στην παραμικρή ύποπτη κίνηση να ενημερώνουν το Κέντρο Επιχειρήσεων, προκειμένου να κινηθούν άμεσα οι εποχούμενες περιπολίες, όπως έγινε και την περίπτωση της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης