Νέα στοιχεία-φωτιά για το σκάνδαλο στο ΤΕΙ Σερρών: «Μίζα» 250 ευρώ έπαιρνε ο καθηγητής για κάθε μάθημα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 08:11
Νέα στοιχεία-φωτιά για το σκάνδαλο στο ΤΕΙ Σερρών:  «Μίζα» 250 ευρώ έπαιρνε ο καθηγητής για κάθε μάθημα
Στοιχεία - φωτιά έδωσε στη δημοσιότητα μέλος του φοιτητικού συλλόγου στο ΤΕΙ Σερρών σχετικά με τη δράση του καθηγητή και των συνεργών του που ζητούσαν ανταλλάγματα προκειμένου να περνούν οι φοιτητές τα μαθήματα.

Η δράση του κυκλώματος ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2002 σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα.
«Υπάρχουν φοιτητές που τους έχουν απομείνει μόνο τα συγκεκριμένα μαθήματα για να τελειώσουν τη σχολή. Δεν φαίνονταν τίποτα τόσα χρόνια γιατί όλα τα κάλυπτε το φροντιστήριο. Για κάθε μάθημα έπρεπε να καταβάλει κάποιος 250 ευρώ», ανέφερε ο φοιτητής, σε πρωινές του δηλώσεις στον ΣΚΑΪ.

Συνολικά ο συγκεκριμένος καθηγητής είχε αναλάβει 7 μαθήματα, ενώ σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, «όταν επρόκειτο για γυναίκες, υπήρχαν άλλοι τρόποι επικοινωνίας». Η φοιτητική κοινότητα, είχε απευθυνθεί σύμφωνα με την ίδια πηγή, στις Αρχές από το 2002, ακόμη και στα δικαστήρια, ωστόσο η δράση του καθηγητή δεν σταμάτησε γιατί δεν εμφανιζόταν μάρτυρας για να κάνει επίσημη καταγγελία.
«Υπήρχε φόβος να μην εκτεθεί κάποιος, να μη χάσει το πτυχία του» ανέφερε ο φοιτητής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προς το παρόν δεν έχει στοιχειοθετηθεί το ζήτημα των σεξουαλικών ανταλλαγμάτων.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2018, 09:09