Διάρκειας μόλις 10 λεπτών ήταν η άδεια για διακοπή της κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό που έδωσε η αστυνομία, σύμφωνα με νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα στο πλαίσιο της προανάκρισης για την πολύνεκρη καραμπόλα, που στοίχισε τη ζωή σε πέντε ανθρώπους το πρωί της Κυριακής.

Η άδεια της αστυνομίας αφορούσε στη διακοπή της κυκλοφορίας για μόλις 10 λεπτάΕιδικότερα, σύμφωνα με επίσημο έγγραφο της αστυνομίας, η άδεια αφορούσε στο χρονικό διάστημα από τις 09.30 έως και τις 09.40 το πρωί και είχε δοθεί με απόφαση του επικεφαλής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ταξιάρχου Νικόλαου Μπαντουβάκη. Το έγγραφο έχει ημερομηνία έκδοσης την 3η Οκτωβρίου και αναφέρει ότι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
«Αποβλέποντες στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη διάρκεια εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ (διέλευση τριών εναέριων αγωγών μέσης τάσης), αποφασίζουμε:

»Την Κυριακή 5/10/2014 και κατά τις ώρες 09.30 – 09.40 (διάστημα 10 λεπτών), τη διακοπή προσωρινά της κυκλοφορίας επί της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Μέσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Οι ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με μέριμνα του αναδόχου του έργου, ο οποίος θα αναλάβει και τα μέτρα τροχαίας σε συνεργασία με την Εγνατία Οδό και την Υπηρεσία μας.

Η άδεια της αστυνομίας

»Τα οριζόμενα μέτρα ισχύουν από της τοποθέτησης των σχετικών πινακίδων σήμανσης, εκτός εάν κατά το χρόνο ισχύος των παραπάνω μέτρων η κυκλοφορία ρυθμίζεται με τροχονόμους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Διαβάστε επίσης:
Υπήρχε και συνοδηγός στη μοιραία νταλίκα, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, 11:08
Μπαλάκι οι ευθύνες για την τραγωδία, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014, 22:21

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης