Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο στον Δήμο Μυκόνου

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 11:51
Νέα στοιχεία για το σκάνδαλο στον Δήμο Μυκόνου
Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του διαχειριστικού σκανδάλου στον Δήμο Μυκόνου, καθώς ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων ανέτρεψε την προηγούμενη απολογία του, στην οποία είχε δηλώσει αθώος, και αποδέχθηκε μέρος των κατηγοριών.

Παράλληλα, φέρεται να περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο γινόταν η υπεξαίρεση μεγάλων χρηματικών ποσών από τον δήμο, ενώ έδωσε τη δική του εκδοχή για τον τρόπο λειτουργίας της οικονομικής υπηρεσίας και αναζήτησης ή μη των οφειλών επιχειρηματιών του νησιού. Μάλιστα, «φωτογράφισε» ως βασικούς αυτουργούς δύο από τους συγκρατουμένους του.

Στον πρώτο κύκλο απολογιών, που πραγματοποιήθηκε στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς από την ειδική εφέτη ανακρίτρια Μαρία Αρχοντάκη και τον αντεισαγγελέα Εφετών Ευ. Κασαλιά, οι φερόμενοι ως βασικοί εμπλεκόμενοι (ο πρώην δήμαρχος Μυκόνου Χρήστος Βερώνης, ο νυν Θανάσης Κουσαθανάς-Μέγας, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Βαμβακούρης και Θρασύβουλος Κοντομήτρος και δύο δημοτικοί υπάλληλοι -ο Αντώνης Ρουσσάκης, αναπληρωτής προϊστάμενος του Τμήματος Εσόδων, και ο βοηθός δημοτικός ταμίας Αντώνης Αρτέμης-) αρνήθηκαν τις κατηγορίες, επιρρίπτοντας την ευθύνη ο ένας στον άλλο.

Πηγή: cyclades24.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2013, 14:47