Μαραθώνια ήταν η κατάθεση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή στον Άρειο Πάγο για το ρόλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με αφορμή την υπόθεση της Novartis. Συνολικά 14 ώρες διήρκεσε η εξέταση του επιχειρηματία από την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου. 

Ο επιχειρηματίας ο οποίος συνέχισε σήμερα την κατάθεση του που ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή, φέρεται να κατέθεσε νέα στοιχεία που ενισχύουν τον ισχυρισμό του ότι στοχοποιήθηκε ο ίδιος και ο συνέταιρος του  Άγγελος Μεταξάς “για χρηματικούς λόγους” αλλά και ο δικηγόρος Σταύρος Παπασταύρου “για λόγους πολιτικούς, ένεκα της δράσης του με τη Νέα Δημοκρατία, της σχέσης του με τον Αντώνη Σαμαρά και της φιλίας του με τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Μιωνής μάλιστα,  φαίνεται πως αναφέρθηκε σε συγκεκριμένο  διάλογο με δικηγόρο , φίλο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης που σύμφωνα με τον ίδιο επιβεβαιώνει με τις αναφορές του τις καταγγελίες που έχει κάνει . Κατονόμασε μάλιστα τον εν λόγω δικηγόρο ο οποίος του μετέφερε, όπως ισχυρίστηκε τις προθέσεις της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Επιπλέον, ο επιχειρηματίας φέρεται να έκανε  λόγο για “εγκληματική οργάνωση’ στην οποία ήταν  επικεφαλής ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και μέλη της  ένας εκδότης, δυο δημοσιογράφοι και ένας δικηγόρος ενώ κατέθεσε συμπληρωματικά στοιχεία τα οποία, όπως υποστηρίζει, αναδεικνύουν τον ρόλο των Εισαγγελέων Διαφθοράς για τους οποίους ζήτησε να ερευνηθεί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης