Σε μια αξιέπαινη πράξη προέβη ένας 21χρονος από τον Βόλο, που βρήκε πριν λίγες ημέρες πεταμένα σε δρόμο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων 900 ευρώ και μια ταυτότητα. Συγκεκριμένα ο 21χρονος εργάζεται στην καφετέρια Bruno, επί της οδού Δημητριάδος με Τοπάλη, και τελειώνοντας τη βάρδιά του πήγε να πετάξει σκουπίδια του απέναντι από το κατάστημα σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στον απέναντι δρόμο.

Ωστόσο μόλις ο νεαρός πέταξε τα σκουπίδια, διαπίστωσε έκπληκτος, ότι δίπλα από τους κάδους σκουπιδιών βρίσκονταν μια δεσμίδα χρημάτων και μια ταυτότητα.  Σύμφωνα με το Thessalianews.gr ο 21χρονος επιστρέφοντας στο κατάστημα και χωρίς να σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο να κρατήσει τα χρήματα, αναζήτησε το πρόσωπο της ταυτότητας, εντοπίζοντας το τηλέφωνό του και ενημερώνοντας τον άτυχο- τυχερό Βολιώτη ότι βρήκε τα χρήματά του και έδωσαν ραντεβού προκειμένου να του τα παραδώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βολιώτης που έχασε τα 900 ευρώ δεν πίστευε στην τύχη του όταν άκουγε τον νεαρό από τη γραμμή του τηλεφώνου να του ανακοινώνει ότι είχε βρει τα χρήματά του και του ζητούσε να συναντηθούν για να του τα επιστρέψει.

Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, ο Βολιώτης που έχασε τα χρήματα επιβράβευσε τον νεαρό με ένα μικρό χρηματικό ποσό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης