Άγρια επίθεση δέχθηκε από το πρώην αγόρι της αργά το βράδυ της Κυριακής στη Χαλκίδα μία κοπέλα 18 ετών ενώ καθόταν σε καφετέρια με την παρέα της. Ο νεαρός τραμπούκος πήγε στο τραπέζι που καθόταν η 18χρονη και, αφού πέταξε τα γύρω τραπέζια κάτω, της εκσφενδόνισε ποτήρια με ποτά, τη χτύπησε και την έσυρε από τα μαλλιά απομακρύνοντάς την από την παρέα της.

Όταν προσπάθησαν οι φίλοι της να τη γλιτώσουν, ο νεαρός στράφηκε εναντίον τους και μαζί με την παρέα του χειροδίκησαν και σε βάρος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μεταδίδει το eviathema, η κοπέλα μετά τη βάναυση επίθεση βρέθηκε λιπόθυμη με αρκετές μελανιές στο σώμα της, ενώ αρκετοί φίλοι και αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν να τη συνεφέρουν. Όταν τελικά βρήκε τις αισθήσεις της, ήταν σοκαρισμένη και άρχισε να φωνάζει να μην καλέσουν την αστυνομία γιατί φοβόταν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο συγκεκριμένος τραμπούκος έχει συλληφθεί πάμπολλες φορές, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που το έκανε αυτό στη συγκεκριμένη κοπέλα.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας μετά από αρκετή ώρα και ύστερα από καταγγελία περαστικών που αντίκρισαν το συμβάν σοκαρισμένοι. Σύμφωνα όμως με τις ίδιες πληροφορίες, όταν πλησίασαν οι αστυνομικοί να πάρουν κατάθεση από τη νεαρή κοπέλα, ο τραμπούκος την καλούσε στο κινητό ενώ βρισκόταν κοντά στο σημείο ώστε να την εκφοβίσει για να μην τους πει τι έγινε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι οι αστυνομικοί δεν προχώρησαν σε συλλήψεις μετά το τέλος της κατάθεσης και η παρέα των τραμπούκων αποχώρησε ανενόχλητη σαν να μη συνέβη τίποτα, με τη νεαρή κοπέλα και την παρέα της να παραμένουν σοκαρισμένοι.

Πηγή: eviathema.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης