Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας και κεντρικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα για λίγες βροχές κατά τόπους. Οι άνεμοι στα βορειοανατολικά θα πνέουν βορειοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. H θερμοκρασία θα είναι σε μικρή άνοδο στα νότια.

Αττική:Θα σημειωθούν νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές από το μεσημέρι.Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη:Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα σημειωθούν στη Μακεδονία ενώ θα πέσουν λίγα χιόνια στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από (μείον ) -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως από το μεσημέρι. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και το απόγευμα τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως το απόγευμα οπότε πιθανώς να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από (μείον ) -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Αραιές νεφώσεις θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στα βόρεια τοπικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης