Κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ανακοίνωσε ότι έχουν δοθεί σε χρήση δύο από τους συνολικά δέκα χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων που μισθώθηκαν το τελευταίο διάστημα από τον δήμο.

Πρόκειται για το parking επί της οδού Δαρειώτου, αλλά και για το parking επί της οδού Εθνομαρτύρων και Φωτάκου, που εξυπηρετούν σε μεγάλο βαθμό όλους όσοι θέλουν να βρεθούν στο κέντρο της πόλης για τις συναλλαγές τους με καταστήματα, τράπεζες, υπηρεσίες, κ.ά..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην παρούσα φάση χρησιμοποιούνται χωρίς αντίτιμο, μέχρι και την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης και των υπολοίπων, οπότε και θα καθοριστεί συμβολικό ποσό χρέωσης, έπειτα από έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Επίσης, ο κ. Σμυρνιώτης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ήδη έχει δρομολογηθεί και η τοποθέτηση των φωτιστικών σωμάτων στον δημοτικό χώρο στάθμευσης στην πλατεία της νέας δημοτικής αγοράς, προκειμένου να διαφυλαχθεί και η ασφαλής κίνηση των οχημάτων τις βραδινές ώρες, κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο.

Επιμέλεια: Άννα Μορφούλη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης