Σέρρες: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σε ρέμα - Πιθανολογείται ότι είναι η 24χρονη αγνοούμενη Ιρανή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 13:04
Σέρρες: Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα σε ρέμα - Πιθανολογείται ότι είναι η 24χρονη αγνοούμενη Ιρανή

Νεκρή εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα γυναίκα που πιθανολογείται ότι είναι η 24χρονη, με καταγωγή από το Ιράν, τα ίχνη της οποίας αναζητούνταν στον ορεινό όγκο του Λαγκαδίου, στη Νιγρίτα Σερρών.

Η σορός της βρέθηκε σε ρέμα στην περιοχή Δάφνη και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, όπου θα ακολουθήσει η διαδικασία της ταυτοποίησης. Στο ίδιο ρέμα είχε βρεθεί το προηγούμενο 24ωρο νεκρός ο 35χρονος Ιρανός σύζυγός της. Για την εξαφάνισή τους είχε ειδοποιήσει τις Αρχές ο αδελφός της 24χρονης.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μετανάστες που είχαν εισέλθει στην ελληνική επικράτεια στερούμενοι ταξιδιωτικών εγγράφων. Φαίνεται ότι κινούνταν πεζή στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστος ο προορισμός τους.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να κατέθεσε ο 22χρονος αδελφός της, το μεσημέρι της Τετάρτης επιχείρησαν να περάσουν το ρέμα. Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, η γυναίκα παρασύρθηκε από τα νερά. Στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη σύζυγό του, ο 35χρονος παρασύρθηκε, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του. Στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ.

Οι ακριβείς συνθήκες της τραγικής υπόθεσης ερευνώνται από την αρμόδια αστυνομική αρχή.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 13 Ιανουαρίου 2022, 14:23