Τραγικό τέλος είχε μια 46χρονη δασκάλα από το Ανεμοχώρι, που τραυματίστηκε θανάσιμα χθες σε τροχαίο, στο Κάτω Σαμικό Ηλείας.

Η Ελένη Αθανασοπούλου, η οποία έμενε στο Ανεμοχώρι, έφυγε λίγο μετά τις 07:30 -όπως κάθε πρωί- για τη δουλειά της, με το αυτοκίνητό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός ήταν άσχημος και η βροχόπτωση διαρκής. Στις 7:50 περίπου είχε περάσει τη στροφή στο Κάτω Σαμικού και συνέχιζε την πορεία της προς την Ζαχάρω.

Όμως, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και συγκρούστηκε με μια διερχόμενη νταλίκα.

Το Ι.Χ. διαλύθηκε, χτυπώντας πάνω στη διπλή νταλίκα. Η κυκλοφορία διεκόπη και όσοι βρίσκονταν εκεί έσπευσαν να βοηθήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά ήταν αργά. Πυροσβεστική, τροχαία και ΕΚΑΒ απεγκλώβισαν την 46χρονη θανάσιμα τραυματισμένη. Στο Νοσοκομείο Κρέστενας απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ο δρόμος έμεινε για περισσότερες από δύο ώρες κλειστός, μέχρι ο γερανός να καταφέρει να απομακρύνει το βαρύ όχημα και τα συντρίμμια, ενώ οι άνδρες της Τροχαίας Πύργου φρόντισαν, ώστε τα οχήματα που κινούνταν επί της εθνικής οδού Πύργου – Κυπαρισσίας να παρακάμπτουν το συγκεκριμένο σημείο, μπαίνοντας μέσα από το χωριό.

Πηγή: εφ. Πατρίς Πύργου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης