Ευρυτανία: Νεκρός 47χρονος κυνηγός - Έπεσε σε χαράδρα με το αυτοκίνητο

Ευρυτανία:  Νεκρός 47χρονος κυνηγός - Έπεσε σε χαράδρα με το αυτοκίνητο
Έναν 47χρονο κυνηγό βρήκαν νεκρό οι φίλοι του και οι πυροσβέστες που τον έψαχναν. Ο άτυχος κυνηγός είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο που έπεσε σε χαράδρα.Το τραγικό συμβάν έγινε το βράδυ του Σαββατου κοντά στη Φραγκίστα Ευρυτανίας, στη θέση «Κορακοφωλιά», όπου είχε πάει για κυνήγι με μια παρέα κυνηγών.

Παρέα των κυνηγών όταν τελείωσαν το κυνήγι χωρίστηκαν για να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Δυστυχώς ο 47χρονος, που ήταν μόνος στο αυτοκίνητο, δεν επέστρεψε στο χωριό Επισκοπή Ευρυτανίας, όπου διέμενε.

Οι δικοί του άνθρωποι ανησύχησαν και άρχισαν να τον αναζητούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο τελευταίος που τον είχε δει, ανέφερε ότι ο 47χρονος κυνηγός γύρω στις 10:00' το βράδυ ήταν σε μια καντίνα που υπάρχει στο δρόμο και σταματούν οι κυνηγοί για να πάρουν καφέ ή πρόχειρο φαγητό.
Το πρωί οι συγγενείς ενημέρωσαν τις Αρχές και σήμανε συναγερμός. Στην έρευνα που ακολούθησε το πρωί της Κυριακής διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο του 47χρονου είχε πέσει στο βάθος μιας χαράδρας, ύψους 80 περίπου μέτρων.

Δυστυχώς όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα ο άτυχος άνδρας είχε πεταχτεί έξω από το αυτοκίνητο και ήταν νεκρός. Τον βρήκαν οι πυροσβέστες από το Καρπενήσι μαζί με τους φίλους του που τον αναζητούσαν. Η σοροός του άτυχου ανασύρθηκε από την πυροσβεστική.

Πηγή: lamiareport.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019, 22:47