Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε την Κυριακή λίγο πριν από τις 14.00 μπροστά από την είσοδο των δημοτικών κοιμητηρίων της Ξάνθης, στην ανατολική είσοδο της πόλης, ένας νεαρός οδηγός μοτοσικλέτας. 

Ένα διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, που το οδηγούσε ηλικιωμένος άνδρας, συγκρούστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με την μηχανή μεγάλου κυβισμού και μπλε χρώματος στην οποία επέβαινε χωρίς κράνος ο νεαρός. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να βρεθεί αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο ο οδηγός της μηχανής, με το θέαμα να σοκάρει τους οδηγούς των διερχόμενων οχημάτων, ενώ ο θόρυβος ήταν αρκετός για να βγάλει στον δρόμο όλους όσοι βρίσκονταν εντός του χώρου των κοιμητηρίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα κλήθηκε η αστυνομία, με δυνάμεις του Τμήματος Τροχαίας να σπεύδουν στο σημείο. Ένας παθολόγος ιατρός της Ξάνθης που έτυχε να βρίσκεται εκεί προσπάθησε να σώσει τον άτυχο νέο, ο οποίος είχε βυθιστεί σε μια λίμνη αίματος, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πλέον αργά, καθώς ο άτυχος νέος δεν είχε σφυγμό. Ένα ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ κατέφτασε στο σημείο της σύγκρουσης για να μεταφέρει τον νεαρό στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης ειδοποιήθηκε και απομάκρυνε με ρίψη νερού τα αίματα που είχαν στην κυριολεξία πλημμυρίσει το πεζοδρόμιο. Την προανάκριση για τα αίτια αλλά και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα τη διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άκουσμα της είδησης φίλοι του νεαρού μοτοσικλετιστή έσπευσαν στο σημείο, προσπαθώντας να μάθουν τι ακριβώς είχε συμβεί, αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκεται ο φίλος τους. Ο ηλικιωμένος οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στην Αστυνομία ώστε να καταθέσει για το συμβάν. Για μερικά λεπτά, όσο διαρκούσε η επιχείρηση μεταφοράς του νεαρού στο νοσοκομείο αλλά και απομάκρυνσης των οχημάτων που συγκρούστηκαν, επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο στην ανατολική είσοδο της πόλης, με τους άνδρες της Τροχαίας να κατευθύνουν ανάλογα την κυκλοφορία.

Πηγή: thrakitoday
Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης