Μέσα σε μια ρεματιά προς την περιοχή του Λούβρου βρέθηκε λίγο μετά τις 8.30 ο 87χρονος που αναζητείτο από χθες το μεσημέρι στην περιοχή Βασιλακίου Αρχ. Ολυμπίας.

Ο άτυχος υπερήλικας που έπασχε από άνοια εξαφανίστηκε πιθανότατα μέσα στη νύχτα την Τετάρτη. Η εξαφάνισή του έγινε αντιληπτή από τους γιους του το πρωί της Πέμπτης, οπότε και ξεκίνησαν οι εκτεταμένες έρευνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπερήλικας σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από άνοια, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολο των έργο των αρχών που τον αναζητούσαν υπό άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Ο 87χρονος βρισκόταν το προηγούμενο διάστημα στον Πύργο μαζί με τους γιους του. Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ημέρες ένιωσε μια νοσταλγία για το χωριό του και τους ζήτησε να τον μεταφέρουν στο Βασιλάκι.

Ο γιος του τον είδε τελευταία φορά αργά το απόγευμα της Τετάρτης, όταν επρόκειτο να πέσει για ύπνο ο 87χρονος. Το πρωί που επιχείρησε να επικοινωνήσει μαζί του, δεν τον εντόπισε. Η αναζήτηση στην περιοχή το πρωί της Πέμπτης δεν έφερε αποτέλεσμα και έτσι απευθύνθηκε μαζί με τον αδερφό του στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική για να ξεκινήσουν έρευνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης