Το μεγάλο ταξίδι για τον γνωστό ηθοποιό Σωτήρη Βάγια έμελλε να γίνει πολύ πρόωρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το απόγευμα της Τετάρτης, δύο περαστικοί, από την οδό Ιακωβίδου στα Πατήσια, αντιλήφθηκαν ότι εντός παρκαρισμένου Ι.Χ., μάρκας Opel, βρισκόταν το άψυχο σώμα του ηθοποιού.

Το ζευγάρι που διαμένει στην περιοχή, όπου είχε σταθμεύσει το Ι.Χ. ο ηθοποιός, προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του κι όταν εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, κάλεσε το ΕΚΑΒ.

Λίγη ώρα αργότερα ασθενοφόρο και περιπολικό της αστυνομίας έφθασαν στο σημείο, οπότε και διαπιστώθηκε ο θάνατος του άτυχου καλλιτέχνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr επικοινώνησε με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, η οποία μας ενημέρωσε πως το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η νεκροψία-νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του Σωτήρη Βάγια.

Ο άνθρωπος που εντόπισε νεκρό τον καλλιτέχνη και κάλεσε για βοήθεια μίλησε στο zougla.gr περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές.

Φωτογραφίες από το σημείο:

Ο αγαπητός Σωτήρης

Άνθρωποι που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα πολύ αγαπητό και προσιτό πρόσωπο. Σύχναζε στα στέκια των Πατησίων, όπου και διέμενε τα τελευταία χρόνια.

Ο Σωτήρης Βάγιας είχε αγαπηθεί από το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Καλημέρα Ζωή» και άλλα σίριαλ όπως τα: «Κωνσταντίνου και Ελένης», «Μεν και Δεν» και «Φρούτα Εποχής».

Την ίδια στιγμή, αίσθηση είχε προκαλέσει και η κινηματογραφική του παρουσία στις ταινίες «Το Άρωμα Της Βιολέτας» και «Ισόβια».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης