Ένα σπίτι στη Γλυφάδα ήταν αυτή τη φορά ο νέος στόχος της τριμελούς συμμορίας των ληστών με τα καλάσνικοφ. Η συγκεκριμένη συμμορία έχει απασχολήσει έντονα το τελευταίο διάστημα τις Αρχές, καθώς εμπλέκεται σε σωρεία ένοπλων ληστειών. Σύμφωνα μάλιστα με την αστυνομία, οι δράστες δεν έμειναν στη ληστεία, αλλά ασέλγησαν εις βάρος της ιδιοκτήτριας του σπιτιού, μητέρα δίδυμων παιδιών ηλικίας δύο ετών..

Οι τρεις ληστές εισέβαλαν, τα ξημερώματα, στο σπίτι όπου μένει η γυναίκα με τον σύζυγό της και τα δίδυμα παιδιά τους, από μια ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, του πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας. Με την απειλή καλάσνικοφ κλείδωσαν τον άνδρα και τα παιδιά στο υπνοδωμάτιο και, αφού ασέλγησαν στη γυναίκα, άρπαξαν μια βιντεοκάμερα και εξαφανίστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί, με βάση τα στοιχεία που διαθέτουν μέχρι στιγμής, εκτιμούν ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες, οι οποίοι τους τελευταίους δύο μήνες έχουν διαπράξει περίπου 10 παρόμοιες ληστείες σε σπίτια στην Αττική. Μία από αυτές έγινε προχθές σε σπίτι στην Αγία Παρασκευή, όπου μένουν μια 40χρονη και ο 83χρονος πατέρας της, ενώ, σε άλλη περίπτωση, στη Βούλα, πήραν όμηρο τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον ανάγκασαν να κάνει ανάληψη χρημάτων από ΑΤΜ τράπεζας στη Γλυφάδα και τον γύρισαν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί στρέφουν τις έρευνές τους σε συγκεκριμένα άτομα και εκτιμούν ότι σύντομα θα έχουν θετικά αποτελέσματα.


Διαβάστε επίσης:
Ξαναχτύπησε η συμμορία με τα καλάσνικοφ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης